Bij het vergelijken van offertes voor vloercoatings zijn er meerdere aspecten om rekening mee te houden. Vaak kijkt men vooral naar de prijs en speelt de hoogte van de kosten een belangrijke rol om een bepaalde keuze te maken. Het is echter belangrijk om niet alleen de prijs in ogenschouw te nemen, maar ook op andere punten te letten bij het vergelijken van offertes voor vloercoatings.

Let op de prijs en omschrijving van werk

De prijs is uiteraard een belangrijke factor bij het vergelijken van offertes voor vloercoatings. Het is dan wel van belang dat het om de totaalprijs gaat en ook welke onderdelen er allemaal deel uitmaken van de totaalprijs. Bovendien is het belangrijk te weten of het om een richtprijs gaat of dat er sprake is van een vast bedrag. Het komt bovendien voor dat er in de offerte stelprijzen opgenomen en dit betreft geschatte prijzen die dus nog niet helemaal vaststaan. Verder is het handig te weten of er een aanbetaling moet volgen en op welke wijze de betaling dient plaats te vinden. Zo is het eveneens belangrijk om duidelijkheid te krijgen over de afgesproken werkzaamheden en te gebruiken materialen. Let bij het vergelijken van offertes voor vloercoating ook op of er voorrijkosten betaald moeten worden.

Let op de voorwaarden

Naast het vergelijken van offertes voor vloercoatings op basis van de prijs is het aan te raden om oog te hebben voor de voorwaarden van het bedrijf. Check bijvoorbeeld wat de garantie inhoudt en op welke periode de garantie van toepassing is. Kijk ook naar de periode waarbinnen er sprake is van het uitvoeren van de opdracht en of er andere voorwaarden van toepassing zijn.

Vergelijk reviews

Het kan voorkomen dat prijzen elkaar niet veel ontlopen bij het vergelijken van offertes voor vloercoatings. In dat geval is het handig om naar reviews te kijken net als naar de service die het bedrijf biedt.

Pin It on Pinterest