Annick Goutal in Rotterdam

Sinds enige tijd is Annick Goutal, één van Frankrijks beroemdste parfumhuizen, in Nederland gevestigd. In september 1999 opende Lianne Tio de deuren van haar eerste boutique. Aan het Rotterdamse Weena-Zuid 144 wordt u ondergedompeld in een wereld die herinneringen oproept aan de belle époque. In een rijke, chique en smaakvolle ambiance maakt u kennis met de geurcreaties van Annick Goutal, een vakvrouw, die met respect voor oude parfumtradities een nieuwe inhoud aan het métier heeft gegeven.
Tot nu toe zijn er 28 creaties van Annick Goutal verschenen: 19 parfums voor de vrouw, negen geuren voor de man, twee geuren voor haar én hem en een kinderlijn, die zich stuk voor stuk onderscheiden door hun oorspronkelijkheid en het feit dat ze zijn gecomponeerd met zuiver natuurlijke ingrediënten. Het is niet voor niets dat Annick Goutal ondertussen de parfumeur der sterren wordt genoemd. Dit wil niet zeggen dat gewone stervelingen ongevoelig zouden zijn voor haar geuren. Steeds meer mensen zoeken parfums die bij hen passen en die ze niet op elke straathoek ruiken. Annick Goutal begrijpt dat: in haar boutiques word je geen luchtje aangesmeerd, maar neemt men de tijd de klant in een rustige sfeer haar of zijn favoriete geur te laten ontdekken. Ook kan de klant er terecht voor een zeer persoonlijk advies. Mensen die hoge eisen stellen aan zichzelf en hun omgeving zullen de kwaliteit en verfijndheid van de parfums van Annick Goutal herkennen. Zij blijven kiezen voor dit merk uit het topsegment en raken eraan verknocht.

boutique2Relatiegeschenken

boutique3De praktijk in Frankrijk heeft geleerd dat het merk Annick Goutal zich uitstekend leent voor relatiegeschenken. Met een geur van Annick Goutal of een grooming-pakketje (dat kan bestaan uit bodyproducten, sfeergeuren voor het huis, zoals geurkaarsen en geurstenen) staat vast dat de ontvanger het gevoel krijgt dat de schenker bijzondere aandacht heeft besteed aan zijn cadeau!

Annick Goutal presenteert zich alleen op topniveau: de parfums zijn niet via de gewone parfumerie verkrijgbaar.

Mocht uw bedrijf nu of in de nabije toekomst op zoek zijn naar een origineel, sfeervol en kwalitatief hoogstaand relatiegeschenk, dan bent u altijd van harte welkom in de Rotterdamse boutique. Ook bestaat de mogelijkheid individuele bestellingen te laten verzorgen voor uw relaties en staan wij u graag telefonisch te woord voor een geuradvies bij de keuze van uw geschenk.