Heren truien zijn comfortabele en veelzijdige kledingstukken die in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Er zijn verschillende soorten truien voor mannen, zoals crewneck, V-hals, coltruien en hoodies. We gaan je er meer over vertellen in deze blog, dus lees snel verder. 

Crewneck goodness

Crewneck-truien hebben een ronde halslijn en passen goed bij een casual en sportieve kledingstijl. Ze kunnen worden gedragen met een spijkerbroek en sneakers voor een ontspannen look, of met een chino en schoenen voor een meer geklede uitstraling.

Wie heeft er geen V-hals (gehad)?

V-hals truien hebben een V-vormige halslijn en worden vaak gedragen met een overhemd eronder voor een formele look. Ze kunnen worden gecombineerd met een pantalon en nette schoenen voor een professionele uitstraling, of met een spijkerbroek en sneakers voor een meer casual uitstraling.

De eeuwige coltrui (please niet te strak)

Coltruien hebben een opstaande kraag die om de nek sluit en geven een elegante en verfijnde uitstraling. Ze passen goed bij een formele kledingstijl en kunnen worden gedragen met een blazer of jasje eroverheen. Sommige mensen hebben een gruwelijke hekel aan een kledingstuk op hun keel. Dan is daarvoor een oplossing, er zijn ook coltruien met een rits. Heerlijk! 

Als rocky die trappen op rennen of gewoon lekker relaxen op de bank

Hoodies zijn truien met een capuchon en zijn zeer geschikt voor een sportieve en casual stijl. Ze kunnen worden gedragen met een spijkerbroek en sneakers voor een comfortabele en informele look. Voor die eye-of-the–tiger-feel.

Over het algemeen zijn herentruien een veelzijdig kledingstuk dat goed past bij een breed scala aan kledingstijlen, van casual tot formeel. Het is belangrijk om de juiste trui te kiezen bij een gelegenheid en uitstraling.

Als je het leuk vindt om er achter te komen wat nu populaire truien zijn, dan raden we je zeker aan om eens op de website van annickgoutal.nl te kijken. Zo zul je snel vinden wat je al zo lang zoekt.

Pin It on Pinterest