De zomer staat weer voor de deur, en dat betekent dat het weer tijd is om de zomerkleding tevoorschijn te halen! En ondanks dat onze kasten waarschijnlijk al helemaal vol hangen, hebben we nooit genoeg natuurlijk! Toch is het wel handig om met een aantal dingen rekening te houden wat zomerkleding betreft. We vertellen je dan ook graag wat basic tips om de zomer makkelijk en modieus door te komen!

Weet wat je nodig hebt voor de zomerdagen!

Uiteraard is het fijn om luchtige kleding aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je het natuurlijk niet te warm krijgt of te veel gaat zweten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je oververhit raakt en zeker niet dat je te veel loopt te zweten. Door veel zweet kun je je namelijk vies en ongemakkelijk voelen, en dat wil je natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om te kijken voor luchtige en uiteraard ook voor korte kleding, denk hierbij bijvoorbeeld aan een korte broek of rok, een shirt met korte mauwen, een leuke zomerjurk en natuurlijk sandalen of slippers.

Kleuren zijn ook niet geheel onbelangrijk. Ondanks dat fleurige en vellen kleuren natuurlijk goed passen bij het thema zomer, is dat nog niet per se de enige reden om hiervoor te gaan. Als je namelijk veel zwarte kleding draagt zul je merken dat ondanks de korte mauwen je het nog altijd heel erg warm krijgt. Dit heeft ermee te maken dat zwart veel warmte aantrekt. Het is dus aan te raden om voor wat lichtere kleuren te gaan.

Zomer trends

Natuurlijk kan een zonnebril niet ontbreken in de zomer! Als je voor echte trendy zonnebril wilt gaan die je tegelijkertijd ook nog eens goed beschermt tegen de Uv-stralingen van de zon, dan is het zeker aan te raden om voor één van de Ray-ban zonnebrillen te gaan kijken. Je kunt ze verkrijgen in hippe, stoere en chique varianten om je kledingstijl mee af te maken. Tevens is het merk van topkwaliteit en zul je hier lang van kunnen blijven genieten.

Ook met een hoed kun je jezelf prima beschermen tegen de zon, zo zorg je ervoor dat je hoofd, haarlijn en nek niet snel zullen verbranden op het moment dat de zon boven je hoofd staat. Uiteraard kun je ook hierin talloze leuke hoeden kopen om je outfit helemaal af te maken. Tip: tegenwoordig zie je steeds vaker de rietenhoeden met lint terugkomen. Een echte zomer topper dus!

Pin It on Pinterest