Vrouwen en sieraden, het is een daadwerkelijke gouden combinatie. Laten we daarom eens uitlichten in deze blog wat er allemaal te vinden is in het assortiment van Melano Jewerly. In deze blog willen we graag wat dieper op de ringen in gaan en uitlichten hoeveel kanten qua stijlen je wel niet op kunt.

Assortiment ringen

Bij Melano-jewerly kun je de leukste verschillende soorten ringen uit het assortiment kopen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Twisted ringen. Deze ringen zijn ideaal doordat de steentjes in de ring verwisselbaar zijn en je dus met één ring een compleet andere look kan creëren. De Twisted ring is te herkennen aan de smalle schroefdraad en de verfijnde uitstraling en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Zo is er ook de Vivid ring. Deze ringen zijn levendig en uitdagend. Ze zijn gemaakt van stainless steel en is te verkrijgen in zilver, goud of rosé goudkleurige plating. Ook bij deze ringen is het mogelijk om de steentjes te verwisselen. Dan heb je nog de echte eyecatcher ringen zoals de Kosmic ringen. Dit zijn vrij robuuste ringen met een grote steen in het midden. Deze steen vorming is te verkrijgen in vierkant, ruiten en ronde vormingen en in verschillende formaten. Wil jij liever een opvallende ring die wat meer uitpuilt en die jij zelf kunt aanpassen qua vulling? Dan zijn de Globe ringen echt iets voor jou! Dit zijn ringen die gemaakt zijn van edelstaal. Het ringetje heeft een glazen dome met schroefdraad die je kunt vullen met verschillende globe steentjes die uiteraard ook te verkrijgen zijn bij melano-jewerly.com.

Steentjes

Zoals je dus al kon lezen zijn bijna alle ringetjes uit het assortiment van Melano Jewerly voorzien van mooie steentjes. Maar wat voor steentjes en keuzes zijn er eigenlijk allemaal? Allereerst is het natuurlijk mogelijk om voor verschillende kleuren te kiezen. Zo kun je kiezen voor donkere kleuren, of ga je liever voor kleurrijk. Ook kun je kiezen om een wat doffere steen te nemen of juist heel glimmend. Of misschien nog leuker, glitters! Voor elke ring zijn verschillende vormen te verkrijgen en grote. Zo kun je dus goed voor een subtiele of juist een hele grote opvallende ring kiezen en is de keuze dus reuze. Je kunt er ook voor kiezen om de ringen uit de collectie te combineren. Doordat de stijl van de ringen goed te matchen zijn kun je je vingers compleet voorzien bling bling!

Pin It on Pinterest